Contactlenzen

Ook voor contactlenzen bent u bij Mol Brillen aan het juiste adres.

Voor het adviseren van de juiste lens doet de contactlensspecialiste een uitgebreide oogmeting en oogonderzoek, zodat we weten wat uw sterkte en oogbolling is en of uw oog voldoende traanvocht heeft. Daarom is het goed om vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u hebben.

Een gezondere manier van contactlenzen dragen

Dankzij onze exclusieve Aquaform®-technologie laten Biofinity-lenzen veel zuurstof door naar uw ogen. En hun natuurlijke vocht aantrekkende vermogen verdwijnt niet zomaar. Zo hebt u een ultiem zicht met een zachte, comfortabele lens die gezonder is voor uw ogen. Ga niet voor zomaar een paar lenzen. Vraag om draagcomfort van Biofinity. Vraag uw opticien naar de langdurig draagbare Biofinity-contactlenzen.

Uniek comfort in een kwaliteitslens

Avaira®-contactlenzen van CooperVision zijn gemaakt met behulp van een combinatie van unieke technologieën waardoor uw ogen kunnen ademen en op een natuurlijke manier vochtig blijven voor blijvend draagcomfort gedurende de hele dag en gedurende de levensduur van de lens. Een bijkomend voordeel is dat ze ook schadelijke uv-stralen blokkeren. Of u nu bij- of verziend bent of wazig ziet, Avaira-lenzen bieden u de vrijheid waarnaar u zoekt.

Bron: CooperVision

Tien renenen om bij de Mol Brillen contactlenzen te kopen

  1. Altijd een deskundige en uitgebreide oogmeting en oogonderzoek.
  2. Na het oogonderzoek is er altijd een draagtest met een paslens.
  3. Contactlenzen van producenten met wereldfaam zoals COOPERVISION, Bausch & Lomb, NKL, PROCORNEA en Alcon.
  4. Keuze uit verschillende draagsystemen van zachte daglens tot vormvaste lens (harde lens).
  5. Ruime keuze in contactlensvloeistoffen met oog op gevoeligheid bij de gebruiker (allergieen).
  6. Na de juiste keuze van het lensmateriaal en draagsysteem krijgt de nieuwe lensdrager zeer uitgebreide instructies over in- en uithalen van de lenzen.
  7. Vervolgens worden alle hygiene-aspekten besproken en de juiste wijze van reinigen en opslaan van lenzen na het uitnemen.
  8. Elke half jaar krijgt u een oproep voor controle van uw ogen en uw lenzen ter voorkoming complicaties (vraag om verder uitleg).
  9. Lensbestellingen kunnen GRATIS aan huis geleverd worden.
  10. Wij hebben jarenlange ervaring met multifocale contactlenzen.

Mol Brillen

Markt 58
4731 HR Oudenbosch
Telefoon: 0165 312 602
E-mail: info@molbrillen.nl

Neem contact op